preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

ŠKOLSKA PREHRANA

Autor: Ivana Bračević, 18. 9. 2020.

PREHRANA UČENIKA

Sukladno preporukama HZJZ o Organizaciji odmora i prehrane od 21.09. u školsku smo prehranu uvrstili đačke sendviče od integralnog kruha/peciva uz dodatak povrća i umaka/namaza, integralno pecivo i jogurt.

 Učenici konzumiraju vodu iz vlastitih bočica, a zaslađeni sokovi neće se posluživati.

Učenici jedu u učionici ili na otvorenom. Prije jela peru ruke i koriste platnenu (kuhinjsku) krpu za vrijeme obroka.  

Učenici koji se ne hrane u školskoj kuhinji, hranu donose od kuće, uredno zapakiranu da se izbjegne onečišćenje u školskoj torbi.

Dodatna pojašnjenja dostupna su na poveznici: https://mzo.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Organizacija%20odmora%20i%20

prehrane%20-%20Rad%20predskolskih%20ustanova%20-%20osnovnih%20i%20srednjih%20skola%20-%207.%209.%202020..pdf.

Ujedno vas obavještavamo da su na mrežnim stranicama HZJZ-a i prijedlozi vezano uz prehranu učenika i to:

Organizaciju školske prehrane u šk. god. 2020./2021. (objavljeno 8. rujna 2020. godine), dostupno na poveznici:  https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/organizacija-skolske-prehrane-u-sk-god-2020-2021/

Deset đačkih sendviča (objavljeno 10. rujna 2020. godine), dostupno na poveznici:  https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/10-pravila-za-pravilnu-prehranu-skolaraca/

Pripremi, spremi i u školu obrok ponesi! (objavljeno 11. rujna 2020. godine), dostupno na poveznici: https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/pripremi-spremi-i-u-skolu-obrok-ponesi/




Vijesti

ŠKOLSKA PREHRANA

Autor: Ivana Bračević, 18. 9. 2020.

PREHRANA UČENIKA

Sukladno preporukama HZJZ o Organizaciji odmora i prehrane od 21.09. u školsku smo prehranu uvrstili đačke sendviče od integralnog kruha/peciva uz dodatak povrća i umaka/namaza, integralno pecivo i jogurt.

 Učenici konzumiraju vodu iz vlastitih bočica, a zaslađeni sokovi neće se posluživati.

Učenici jedu u učionici ili na otvorenom. Prije jela peru ruke i koriste platnenu (kuhinjsku) krpu za vrijeme obroka.  

Učenici koji se ne hrane u školskoj kuhinji, hranu donose od kuće, uredno zapakiranu da se izbjegne onečišćenje u školskoj torbi.

Dodatna pojašnjenja dostupna su na poveznici: https://mzo.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Organizacija%20odmora%20i%20

prehrane%20-%20Rad%20predskolskih%20ustanova%20-%20osnovnih%20i%20srednjih%20skola%20-%207.%209.%202020..pdf.

Ujedno vas obavještavamo da su na mrežnim stranicama HZJZ-a i prijedlozi vezano uz prehranu učenika i to:

Organizaciju školske prehrane u šk. god. 2020./2021. (objavljeno 8. rujna 2020. godine), dostupno na poveznici:  https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/organizacija-skolske-prehrane-u-sk-god-2020-2021/

Deset đačkih sendviča (objavljeno 10. rujna 2020. godine), dostupno na poveznici:  https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/10-pravila-za-pravilnu-prehranu-skolaraca/

Pripremi, spremi i u školu obrok ponesi! (objavljeno 11. rujna 2020. godine), dostupno na poveznici: https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/pripremi-spremi-i-u-skolu-obrok-ponesi/




CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju