preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
Vijesti

Mali razredni projekti: Upoznajemo zavičaj - Posjet crkvi Majke Božje Jeruzalemske na Trškom Vrhu

Autor: Anita Džaja, 28. 10. 2019.

U ponedjeljak, 28. 10. 2019. godine, učenici 6.b posjetili su crkvu Majke Božje Jeruzalemske na Trškom Vrhu u sklopu Malog razrednog projekta „Upoznajemo zavičaj“ te istodobno obilježili Dan pješačenja, predviđen za 16. 10. 2019. godine, ali odgođen zbog lošeg vremena. Na Trškom Vrhu dočekao nas je gospodin Tugomil i njegov pomoćnik Domagoj. Pokazali su nam crkvu, orgulje i prostor oko crkve.

U nastavku možete pročitati dojmove učenika, predavanje koje nam je održala učenica Petra Žnidarić, a u foto-galeriji pogledati fotografije!

Dojmovi učenika:

Ivor Šimunić: Bilo je lijepo na Trškom Vrhu, lijepa crkva! Nadam se da ćemo ići opet. Nadam se da će biti još ovakvih informativnih i zabavnih izleta.

Dana Tušek: Jako mi se svidjelo. Put je bio dug, ali barem smo se družili i puno razgovarali putem. Najviše su mi se svidjele orgulje. Željela bih da nam i sljedeći put bude tako zanimljivo i zabavno.

Filip Marko Bistrović: Meni je put bio dalek, ali mi se svidjelo sve, posebno orgulje, mislim da ih je teško svirati.

Lucija Vragović: Danas smo išli na Trški Vrh. Posjetili smo crkvu Majke Božje Jeruzalemske. Bilo je jako lijepo. Volim gore ministrirati zato što mi je tada srce ispunjeno. Kada se vratim kući, vrlo sam radosna. I voljela bih da još jednom posjetimo Trški Vrh.

Fotografija: Jakov Hršak, Antonio Presečki, Noa Rihtar


Priloženi dokumenti:
Crkva_MB_Jeruzalemske_na_Trskom_Vrhu.docx (15.30 KB)


CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju