2020-01-31 15:25:12

Dani otvorenih vrata Udruge OSIT u Đurmancu

U srijedu, 29. 1. u prostorijama Udruge OSIT održano je svečano otvorenje Dana otvorenih vrata. Domaćini su nas dočekali i pozdravili pjesmom Dobro mi došel prijatel. Predsjednica Udruge Ljiljana Mužar naglasila je da su njihova vrata uvijek otvorena, a ne samo ovih nekoliko dana. U nastavku bilo je još pjesme, a i plesa. Svi su bili jako dobro raspoloženi, veseli i nasmijani.

O nastavku druženja pročitajte pod više, u prilogu pogledajte video-isječak, a fotografije pogledajte u našoj foto-galeriji!

Druženje je nastavljeno druženjem u radionicama u četvrtak. U radionici šivanja sudjelovale su Hana i Izabela. jedina primjedba bila je da je radionica prekratko trajala te da nisu uspjele sve sašiti. U radionicu izrade nakita uključile su se Tara, Lara, Ema i Luka. Postali su pravi majstori u izradi narukvica, lančića i naušnica. U radionici decoupaga sudjelovali su Luka F., Gabrijela, Iva H. i Izabela. Radionica je bila u duhu Valentinova. Tko zna koga će darivati svim prigodnim ukrasima. Glavni ukras bilo je srce, a boja osim crvene, nije bila potrebna.

Danas, petak, održana je posljednja radionica u sklopu Dana otvorenih vrata Udruge OSIT. Bila je to likovna radionica. Druženje se odvijalo u vrlo toplom i veselom raspoloženju. Kao da su svi bili pomalo tužni što dani završavaju pa su na kraju svi zajedno zapjevali i zaplesali.

Pripremila: Jasna Leljak


Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina