preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
Vijesti

Kreativne radionice u našoj školi

Autor: Anita Džaja, 22. 10. 2019.

U subotu, 19. 10. 2019. godine, u našoj su školi održane dvije radionice: Radionica kreativnog pisanja i Radionica animiranog filma. Prvu je vodila poznata i nagrađivana književnica Nena Lončar, a drugu ilustrator i animator Marijan Lončar.

U nastavku pročitajte više, a fotografije pogledajte u foto-galeriji!

Učenici su bili vrlo uzbuđeni i s nestrpljenjem su iščekivali početak. Iako je bila velika navala za animirani film, na kraju je i na kreativnom pisanju bilo taman učenica da se može lijepo raditi..

U Radionici kreativnog pisanja bile su Dorotea i Martina iz 8.c razreda, Hana iz 6.a te Lana, Antonija i Ida iz 5.b razreda. Bilo je vrlo zabavno, ali i korisno. Učenice su pokazale maštovitost u pisanom izražavanju te pobrale mnogobrojne, zaslužene pohvale od Nene Lončar. Na kraju je morala i vrijeme radionice produžiti, zbog interesa, pitanja i želja učenica.

Ništa manje nije bilo zanimljivo ni u Radionici animiranog filma. Jedino su učenici nekako više u tišini radili. Radionici su nazočili Luka F., Luka P., Maik, Ema,Sara i Gabriela D.iz 6.a razreda, Iva i Ira iz 8.c razreda i Vanja iz 5.c razreda. Vrlo su ozbiljno pristupili crtanju, a bili su oduševljeni učinjenim nakon što je Marijan njihove crteže ubacio u program za animaciju te su crteži oživjeli. Obećao je da će iz svih napravljenih crteža složiti animirani film te im donijeti da vide. Svi zajedno jedva čekamo da vidimo zajednički uradak. Nadamo se, a i naši dragi gosti, Nena i Marijan, da će nam se tijekom godine pružiti još prilika za druženje.

Pripremila: Jasna Leljak
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju