preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Osvojeno srebro i bronca na MathTrek-u u Kumrovcu

Autor: Anita Džaja, 30. 9. 2019.

U subotu, 28. rujna 2019. održan je drugi po redu MathTrek u Kumrovcu. Našu školu predstavljalo je ukupno 10 ekipa. Najbrži u trčanju, najsnalažljiviji u pronalaženju stanica, ali i najspretniji u rješavanju zadataka bili su naši šestaši Noa Rihtar i Antonio Presečki koji su osvojili srebrnu medalju i učenice sedmog razreda Jana Salopek i Lucija Pavlović koje su se okitile brončanom medaljom.

 

Više fotografija pogledajte, a opširnije pročitajte u nastavku!

Natjecanje MathTrek jest natjecanje u kojem se spajaju matematika i sport. Učenici su rješavali matematičke zadatke po stanicama raspoređenim diljem Kumrovca, svladavajući pritom geografske barijere i vremenski limit.

Ove godine natjecalo se ukupno 47 ekipa odnosno 94 učenika u kategorijama  šestog, sedmog i osmog razreda. Našu je školu predstavljalo ukupno 10 ekipa.

Osim naših učenika koji su se okitili medaljama, natjecali su se učenici iz:

6. razreda: Petra Žnidarić i Antonija Vincelj ; Ema Novak i Lara Belošević; Ivor Šimunić i Leo Baranja; Saša Šenjug i Luka Rupe; Lovro Poljak i Leon Horvat te Mia Jurinjak i Tara Krsnik.

7. razreda: Karlo Novak i Martin Rukav; Sonny Gregurović i Niko Kovačec.

Čestitke svim natjecateljima!!!!

Pripremila: Dragica Šalković, učiteljica matematike
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju