preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Maturalac 2019.

Autor: Anita Džaja, 30. 5. 2019.

U ponedjeljak,  27. 5. 2019. godine, učenici sedmih razreda, s koferima u rukama i osmijesima na licima, krenuli su na maturalno putovanje u trajanju od 3 dana.

Više pročitajte u nastavku, a fotografije pogledajte u foto-galeriji!

Prvi dan posjetili su NP Krka. Hodajući drvenim puteljcima, bili su  oduševljeni velikim vodopadima i poprskani malenim kapljicama vode. Umor im se zaista uočavao na licima ali oni nisu odustajali te su taj dan posjetili i obližnji otok. Nedugo zatim, smjestili su se u hotelu Medena gdje su navečer oni i njihovi glasovi pokušavali nadjačati glazbu u klubu.

Sljedećeg su dana pojeli doručak i krenuli prema Splitu, gdje su detaljno razgledali Dioklecijanovu palaču, te prema otoku Klisu koji ih je začudio ljepotom pogleda s tvrđave. Nakon ručka u hotelu, učenike su dočekali animatori koji su im pripremili zabavni popodnevni program. Također, uspjeli su ponoviti prijašnju večer i poboljšati ju.

Sutradan su se probudili umorniji no prijašnjih dana. Nakon doručka, posjetili su Trogir i Pakovo selo te krenuli  sretno svojim kućama. Na putu prema domovima, mnoštvo njih je zaspalo dok su drugi i dalje neumorno sjedili i pričali s prijateljima. Hvala našim animatorima Kikiju, Sikiju, Dinu i Anamariji Ferrari te našem zabavnom vodiču Aldu. Zahvaljujemo svim učiteljima, vozaču Siniši koji nas je sigurno i točno odveo do svakog odredišta, našim domaćinima i našoj školi koja nam je omogućila putovanje.

Napisala: Dorotea Dlesk
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju