preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina

 > Naslovnica
 

Posjet učenika 7. razreda Gradskom kazalištu Komedija

Autor: Anita Džaja, 18. 3. 2019.

U utorak 5. 3. 2019. učenici 7. razreda naše matične i područne škole bili su u posjetu kazalištu Komedija. Gledali su mjuzikl Aida. Učenici su u pauzi razgledali kazalište, oduševio ih je prostor za orkestar, unutrašnjost kazališta. Tijekom predstave pozorno su slušali i gledali te puni dojmova po zavšetku krenuli kućama. Nekima je to bilo prvo prisustvovanje mjuziklu dosada, nisu mogli ni pretpostaviti što ih očekuje.

U nastavku pročitajte izjave naših učenika!

Evo što su rekli neki učenici:
 
"Sveukupan je dojam odličan, a mjuzikl je za svaku pohvalu. Glazba mi se iznimno svidjela. Uvijek se mijenjala iz rocka u pop i obrnuto. Na nekim je dijelovima brza i dinamična, a na nekim spora i opuštajuća što je dočaravalo ozbiljnost radnje. Pjevači su bili odlični."
 
                                                                   Antonio Gradečak, 7. a
 
"Zbilja sam uživala. Oduševili su me kostimi i kako su glumci bili brzi. Zaista su bili vješti. Ono što me iznenadilo više od plesa, glazbe i glumaca bili su nevjerojatni kostimi. Princeza Amneris je imala očaravajuće haljine i šešire. Svakom novom kombinacijom me je sve više i više iznenadila. Na jednom šeširu imala je brod što me pomalo nasmijalo."
 
                                                                       Tena Kovačec, 7. a
 
"Aida je mjuzikl koji govori o zabranjenoj ljubavi egipatskog vojskovođe i nubijske princeze. Glazbu je napisao Elton John, a stihove Tim Rice prema operi Giuseppea Verdija. Svaka priča je ljubavna priča, glasi prijevod naslova uvodne pjesme koju na početku izvodi egipatska princeza Amneris. Preporučila bih da odete pogledati mjuzikl jer ćete još više cijeniti pravu ljubav i osobu koju volite."
 
                                                                         Petra Peček, 7. c
 
" Kad sam saznala da ćemo gledati mjuzikl, nisam bila pretjerano sretna i mislila sam da će mi biti dosadno. No, bila sam sasvim u krivu. Gledala sam ga u jednom dahu. Jako mi se svidio i išla bih ga opet gledati. Nisam još gledala ljepšu predstavu. Preporučila bih ga i mlađima i starijima. Odličan je, pogledajte ga, nećete požaliti."
 
                                                                            Nika Krasnik, 7. c
Pripremila Jasna Leljak
CMS za škole logo
Osnovna škola "Ljudevit Gaj" Krapina / Trg Stjepana Radića 1, HR-49000 Krapina / os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr / ured@os-ljudevit-gaj-kr.skole.hr
preskoči na navigaciju